Pöh!

Meillä iskällä huomenna menoa ja meillä lasten kanssa päivä kolmestaan. Ollaan koko kevät oltu koko perheellä kotona, niin tämä nyt niin harvinaista, että mä aloin jo hyvissä ajoin miettiä mitä tehtäis lapsien kanssa. Noh mä suunnitelinkin toooosi kivan retken liikennepuistoon ja kutsuin kamuja meidän mammaryhmästä mukaan ja suunnittelin miten kivaa on ensin juosta Keisarin perässä Peikkonen Manducassa huutaen ja sitten sotkea eväät meidän piknikpeittoon ja vaatteisiin. Ja sitten ois väsyneet nassukat, jotka voisi vaan kipata päikyille ja mä voisin juoda kahvia ja istua koneella. Jes! Sounds like a plan

Mä sitten illalla mietiskelin myös, että miten sen Keisarin jumpparin kehtas päästää aamulla tänne muuttokaaoksen keskelle ja aloin laskeen, että jumppari plus liikennepuisto ei kyllä ihan mätsää. Eli ei ehitäkään hurjastelemaan, höh! On vissiin helle ja viimeaikojen ylikuormitus aiheuttaneet mulle vähän muistiongelmia.

No me käydään sitten aamulla meidän kämäsessä lähipuistossa, johon on aina kylmä ja tuulee ja sielä ei oo ikinä ketään, tullaan kotiin Keisarin jumpalle ja sitten lounaan jälkeen painin kaksi tuntia hikisiä ja väsyneitä nassukoita nukkumaan ja unohan oman ajan.

No onneksi mulla illalla on piitkästä aikaa töihin liittyvä juttu ja pääsen aikuiseen seuraan ja paappakin eli mun isä tulossa huomisin kylään. Kyllä tämä tästä..

Ps. Lapset, retket ja lähipuisto on oikeesti ihania, mua vaan kiukuttaa 🙂

20130604-231249.jpg

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s