Huh hah hei!

20130702-222811.jpg

Eli muutto vihdoin ohi ja yksi elämäni rankimmata kahen viikon pätkästä… Huh huh. Kaikenlaista on sattunut ja tapahtunut. On ollut iloa ja surua ja sairasteluja, naurua, Keisarin nimpparikahvit muuttolaatikoiden päällä ja tuloksena on täydellinen lähiöistyminen. Tänäänkin kävin tyylikkäästi sadetakin huppu pyöräilykypärän päällä ja verkkarit sekä kumpparit jalassa Valtsussa.
Uusi koti on ihana ja varsinkin tuo uusi matto, joka löytyi anoppilan reissulla paikallisesta Fidasta. Muutenkin olen aika paljon kirppissisustellut ja niistä ehkä kuvia myöhemmin, kun paikat ei niin mullin mallin. Kaikki laatikot kuitenkin purettu ja lainalaatikot palautettu eli kyllä tämä tästä. Koti näyttää ja tuntuu kuitenkin kodilta jo 🙂
Tästä ei nyt tullut mitenkään järkevää tekstiä, mutta hakusinpa vasn sanoa, että täälä ollaan. Nyt mansikoita, kinuskia, jätskiä.. Sitten lisää kinuskia suoraan purkista ja toivottavasti ekaa kertaa moneen viikkoon saman vuorokauden puolella nukkumaan, kun on herännytkin. Hyvää yötä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s