Pussikaljaa lauantaina, kismettiä vessassa maanantaina

Mistähän sitä taas alkaisi? No ekaksi mä haluan kyllä kertoa, että mää pääsin vihdoin sinne pussikaljalle lauantaina ja olihan se tavallaan blogimiittikin, koska mulla oli seuranani yksi Anarkisti Martta ja olihan meillä poijjaat ja tytöt hauskaa 😀 saatiin narista ja nauraa. Toki mulla vain oli mukana kaljaa, kun taas Martta oli ottanut tyylikkäästi mukaan kuoharia, joka saatiin pienten alkuvaikeuksien jälkeen aukikin. Ja mähän uusiolähiöityneenä missasin alkuillan bussin, niin hupsista, kun oli pakko oottaa sinne 2.30 asti, että pääsin kotiin, mutta tämä ratkaisu ei kyllä kaduttanut pätkääkään. Ja mulla oli jopa ihan hyvä olo sunnuntaina, kun oli pakko lähtee baarista aikasin.
Sunnuntai meni kyllä aika horroksessa, mutta illalla uitettiin ipanat ja grillattiin ja mää sammuin jo klo 22 sohvalle. Kyllä tän vanhenemisen huomaa, siitä, että yhestä piletysillasta kestää melkein kaksi päivää toipua. Tänäänkiin oli mamma aika väsähtänyt ja päiväunet oli kyllä tarpeen. Ennenhän sitä meni suoraan baarista kouluun ja illalla taas baariin. Huh huh.
Tänään ollaan vain oltu. Keisarikin kysyi multa, kun mä katoin sen kanssa Peikkosen päiväunien aikaan Mikko Mallikasta, että ” Äiti, haluutko tsillailla?” Ja kun mä sanoin, että joo niin se tokasi siihen, että ” Ootas kun mä haen sitä tsilliä purkista!” 😀 kyläili Anarkisti Martta pentujensa kanssa ja tsekattiin meidän uusi lähipuisto ja syötiin mun leipomaa palanutta piirakkaa, jonka koristelin tomusokerilla, ettei mustat reunat näkyneet. Päivälliseksi teki pitkätukka spapettia ja mä söin ennen sitä salaa Pitkätukan mulle jättäneen Kismetin. Tämän herkuttelun paikaksi valitsin vessa, koska siellä sai oven lukkoon.
Huomenna lähdetään mökkeilemään sille paikkakunnalle, jolla on sama nimi kuin meillä! Jee, uimaan ja uittamaan matoja! Mää kyllä tykkään mökkielämästä, mutta lasten kanssa ei meinata olla siellä kuin kaksi yötä. Sitten loppuu ne puhtat vaatteet, mitkä jaksaa mukana kantaa. Mä palaankin mökiltä yksin ja pitkätukka palauttaa siskonsa auton eli muutama päivä nassukoiden kanssa kolmin tiedossa. Eli kinkkiä ja piirrettyjä luvassa 🙂

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s