Touhua ja tuhinaa

Mukava päivä ollut tänään, vaikka mitään en juuri tehnyt, mitä aamulla aioin. Aamupalan jälkeen lähdettiinkin ulos ja sielä viihdyttiinkin naapurin muksujen ja mammojen kanssa melkein kaksi tuntia! Sitten huokutteli päiväunet kaikkia yökukkujia ja nukuttiinkin melkein Keisarin jumpan ohi. Vähän ehkä nolotti, kun jumppari tuli ja kaikilla mulla tyynynjäljet naamassa ja lapset vielä nukkuivat. No mä luulen, että se ja kaikki muutkin meillä edes kerran käyneet ovat hoksanneet neidän olevan ihanan boheemeja (lue laiskoja).

Iltapäivällä lasten ja naapurin mammojen kanssa ulkoili Pitkätukka ja mä join kahvia ja facebookkasin… Eikun siis tein ruokaa ja siivosin tietenkin (ehkä se kalapuikkojen paisto ei oikeaari kestänyt 45 min) ja illalla tehtiin vielä kunnon hippeinä reissu pyörillä ja peräkärryllä kauppaan ja Peikkonen kiljui koko matkan kotiin. Kun sain lapset nukkumaan ,niiden levitettyä ensin puurot pöydälle ja lattialle ja kasteltua kylppärin, istuinkin vain hetken hämärässä ja hiljaisessa lastenhuoneessa ja kuuntelin nassukoideni tuhinaa, aika ihanaa.

Huomenna olen päättänyt haastaa itseni käymään kaupunnissa asti lapset pyörän peräkärryssä. Tämä vaatii ainakin munkit ja croissantit lempikaupastani Lidlistä ja jäätelöä, paljon. Mutta joskus on kiva suunnitella kaikkea ja unohtaa suunnitelmat ja mennä vaan tilanteen mukaan, tämän ihanuuden on minulle opettanut äitiys.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s