Elämäni rouvana

Tänään on meidän kolmas hääpäivämme. Olemme olleet yhdessä Pitkätukan kanssa viisi vuotta ja juuri ennen tapaamistamme olin jo luopunut toivosta saada ikinä rakastavaa, hellää ja luotettava parisuhdetta. Olin siis hyvällä alulla katkeroituneeksi vanhaksipiiaksi ja ihan varma, että musta tulee jonkun naapuruston hullu erakko mummo ja kun mä kuolen. niin mut löydetään vasta kun mun kissat on melkein syöneet mut.

Sitten tuli se kohtalokas ja erilainensekä älyttömän hauska viesti silloiseen nettideittiprofiilini. Silloin oli huhtikuun loppu ja pian tulossa 25. syntymäpäiväni.  Aloimme jutella, lähettelimme kuvia ja musiikkia toisillemme ja molemmat olimme ihan ihmeissämme, että voiko tällaista olla. Tapaamista suunniteltiin varovasti  tulevan kesän Provinssiin. Tuli vappuviikko ja silloin Oulussa asuva Pitkätukka kyseli suunnitelmiani vapuksi ja ehdotti, että voisi matkata sen noin 550 km minua tapaamaan. Yritin olla vain varovaisen innostunut ja muistaa, että mustahan piti tulla kyyninen. Hän tuli, menin vastaan ja se eka vilkaisu jo heitti sydämessäni voltin. Ekat treffit kestivät viisi päivää, näimme kuukauden aikana kolmesti, kun Pitkätukka reissasi eestaas minua tapaamaan ja kuukauden seurustelun jälkeen pakkasin ison punaisen matkalaukun ja lähdin Ouluun siksi kesäksi ja sillä tiellä olen. Menimme kihloihin sen kesän aikana ja teimme kahden viikon reppureissun Sloveniaan ja reissun jälkeen hain muuttokuorman Ouluun. Puolen vuoden jälkeen aloin odottamaan Keisaria ja Keisarin ollessa vajaan vuoden meillä oli häät. ja nyt meillä on jo neljäs yhteinen koti ja ihana Peikkonenkin. Eli nopeaa toimintaa on ollut, mutta en kadu hetkeäkään.

Pari viimeistä vuotta on ollut aika raskasta, eletään ruuhkavuosia ja kahden pienen lapsen, Peikkosen koliikin, töiden ja vapaa ajan kanssa ollaan jonglöörattu.  Tämä kevät olemme ollet molemmat kotona ”downshiftaamassa” olosuhteiden pakosta. Parisuhteemme on kestänyt myös lapsen vakavan sairastumisen ja rankat hoidot. Eli aikoimista myrskyä on ollut, mutta nyt on tyyntä ja kaikki hyvin. Minä rakastan sinua, Pitkätukkani ❤

 

Kuva hääpäivältämmeKuva

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Elämäni rouvana

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s