Ihan sairasta menoa

Joka paikka tursuaa harsoja, nenäliinoja ja kosteuspyyhetulluja. Sama Teletappi-jakso pyörii jo kymmenettä kertaa. Teetä ja Finrexiniä on lipitetty niin, että ne tulee korvista. Pitkätukka ei puhu. Lapset kiipii seinille ja katselee kaihoisana ulos. Itsellä korvaa ja päätö juilii ja lasten huuto ruokapöydässä sai melkein itkun multa aikaan kun se sattui. Ja se ruoka on ollut pinaattilättyjä, hodareita, kalapuikkoja, pakastepitsaa, kaikkee minkä saa vain lykätä uuniin ja ite maata sohvalla. Äsken jonkun värillisen möhkön huutaesa telkkarista, että ”Katso!”, niin Keisari tokaisi kyllästyneenä, että ”Enkä katso.”

Täälä ollaan siis oltu ihan hirveässä flunssassa. Lapset jo pian puolitoista viikkoa ite noin viikon. Ja Pitkätukallakin alkasi tällä viikolla, toi puhumattomuus johtuu siis flunssasta, ei muusta. Alkuviikon yritin sairastaa töissä, mutta perjantaina lähti se tärkein työväline eli ääni lähti, niin oli pakko itsekin jäädä saikulle. No hirveenä ei tää saikku ole lepäämistä ollut, kun lapset ja mieskin kipeänä ja lapset tarvii hoitaa ja syöttää kuitenkin. Tänään pyöräilin ihan hirveesdä kuumeessa kauppaan ja takaisin, että saadaan vain olla ja möllöttä, vaikka se möllääminen tuleekin jo niiiiiiin korvista ulos. Yötkin ihan hirmu katkonaisia, kun lapset yskii ja herää. Eli aika finaalissa olen, mutta toivottavasti niin pian tämä flunssakin. On kyllä ollut ihan perhanan sitkeää sorttia.

Pian saa onneksi heittää lapsille puurot nenän eteen ja kaittaa ne nukkumaan ja pyytää kaikkia korkeita voimia, kuten jeesuslasta, äiti maata ja joulupukkia, että huominen olisi jo parempi ja pääsisi edes ulos. Tai edes saisi nukkua koko yön yhteen menoon, yhdessä paikassa. Tällaisina hetkinä sitä toivoisi toimivaa turvaverkkoa, meillä kun asuu lähimmät sukulaiset noin 350 km päässä.

Nyt hyvät vinkit jakoon, millä estetään tulevat flunssat. Ja mitenkäs teillä? Onko blunssa päällä vai jo ohi vai tuloillaan?

20130824-192104.jpg

20130824-192118.jpg

20130824-192126.jpg

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Ihan sairasta menoa

  1. No minä oon kuullu, että emuöljy auttais flunssaankin. Kesällä emutilall käydessä puhui omistaja öljystä ja mainitsi, ettei itse ole moneen vuoteen sairastanut mitään flunssaa, kun on öljyä käyttänyt säännöllisesti. Ite tosin koko öljyä en oo vielä kokeillu, ehkä pitäis. 🙂

    • Et kai vain oo käynyt samalla emutilalla kuin mä muutama vuosi sitten? Roadtrippeiltiin hailuodossa ja huomattiin toi emutila ja aateltiin, että ois hauska kävästä.. No se omistaja tosiaan alkoi heti kaupata sitä öljy ja sen kertoman mukaan se auttoi IHAN kaikkeen, piti vähän niin kuin karata poijes, ettei se pakottanut ostaan siitä öljyä.. Ollut perhepiirin vitsi siitä lähtien 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s