Mun piti…

20130711-213751.jpg

Siis kirjoittaa yksi tosi hyvä juttu, johon sain idean mökillä. Mun piti myös katsoa joku hyvä leffa ja syödä salaattia. Mun piti tiskata ja pyykätä.
Mutta 4 tunnin bussireissu lasten kanssa, terveyskeskuksessa peikkosen huuleen liimaaminen, kahen yliväsyneen lapsen kotiin roudaus ja nukutus, ruuan laitto, syöminen ja siivominen, kaupassakäynti tuplilla ja kahen pässinp.. kultamussukan iltatoimet veti ihan veteläksi. Vedin aitoja matalaksi nukuttamalla molemmat mun viereen ja onhan se mukavaa, että joku potkii ja kuorsaa mun vieressä, kun Pitkätukka on vielä reissussa.
Taidan siis vain vetää jätskiöverit, katsoa jotain roskaa kuten tanssin superäitejä (enhän siis ikinä sellaista kato 🙂 ja mennä pian nassukoiden väliin nukkumaan. Hyvää yötä ja jospa huomenna jaksaisin naputella jotain järkevää. Poks, nyt aukes jätskitölkki.

Advertisement

Huh hah hei!

20130702-222811.jpg

Eli muutto vihdoin ohi ja yksi elämäni rankimmata kahen viikon pätkästä… Huh huh. Kaikenlaista on sattunut ja tapahtunut. On ollut iloa ja surua ja sairasteluja, naurua, Keisarin nimpparikahvit muuttolaatikoiden päällä ja tuloksena on täydellinen lähiöistyminen. Tänäänkin kävin tyylikkäästi sadetakin huppu pyöräilykypärän päällä ja verkkarit sekä kumpparit jalassa Valtsussa.
Uusi koti on ihana ja varsinkin tuo uusi matto, joka löytyi anoppilan reissulla paikallisesta Fidasta. Muutenkin olen aika paljon kirppissisustellut ja niistä ehkä kuvia myöhemmin, kun paikat ei niin mullin mallin. Kaikki laatikot kuitenkin purettu ja lainalaatikot palautettu eli kyllä tämä tästä. Koti näyttää ja tuntuu kuitenkin kodilta jo 🙂
Tästä ei nyt tullut mitenkään järkevää tekstiä, mutta hakusinpa vasn sanoa, että täälä ollaan. Nyt mansikoita, kinuskia, jätskiä.. Sitten lisää kinuskia suoraan purkista ja toivottavasti ekaa kertaa moneen viikkoon saman vuorokauden puolella nukkumaan, kun on herännytkin. Hyvää yötä.